Om oss

Her finner du informasjon om oss og vår historie så langt.

Eco Adventure Inspections

Stiftet: 2010
Antall ansatte: 5

Eco Adventure Inspections har over flere år opparbeidet solid erfaring innenfor kontroll av klatreparker, zip-lines og klatreinstallasjoner. Våre kontrollører har variert bakgrunn fra blant annet forsvaret, offshore, klatring og som tindevegleder.

Uavhengig kontroll av klatreparker

Eco Adventure Inspections er et uavhengig inspeksjonsorgan.
Alle kontrollørene er ERCA sertifisert som inspektører, som gjør at vi er kompetente og uavhengige kontrollører av høydeparker. Sammen med en rekke ulike gjennomførte kurs og tilknyttet ingeniør sørger Eco Adventure Inspections for å ha fagkompetansen på plass.

Klatreparker, Zip-lines, Adventure installasjoner og klatrevegger

Kontakt oss for en vurdering.

Hva er ERCA?

Den europeiske Ropes Course Association (ERCA) er en veldedig, ikke for profit organisasjon, som er anerkjent av Aals (tidligere Aala), HMS, AAIAC, BE, BG som representant for interessene til klatreparkoperatører, konstruktører, kursledere og inspektører i hele Europa.

ERCA Certified Inspection Body

I tillegg til å være bransjeorgan og utdanne inspektører, sertifiserer også ERCA inspeksjonsfirmaer som tilfredsstiller de strenge kravene til kompetanse og uavhengighet satt av ERCA. Eco Adventure Inspections er ett av bare 10 ERCA sertifiserte inspeksjonsorgan i Europa og det eneste i Norge.

ERCA Sertifikat

ERCA utsteder sertifikat som dokumentasjon på at anlegg eller kurs er i henhold til gjeldene faglige standarder som innen konstruksjon, opplæring og drift. Dette er nå anerkjent av håndhevingsorganer i Storbritannia og EU.